După ce a fost criticată că se machiază în exces, Andra a reacționat! S-a afișat complet naturală și le-a închis gura răutăcioșilor. FOTO

+3 click pentru
galerie

După ce a fost criticată că se machiază în exces, Andra a reacționat! S-a afișat complet naturală și le-a închis gura răutăcioșilor. FOTO © Instagram

Andra a avut o apariție recentă care nu a fost întocmai pe placul fanilor săi. Vedeta s-a afișat cu un machiaj strident, iar internauții nu au ratat ocazia de a o „taxa” pe artistă. 

Pe contul ei personal de Instagram, Andra a postat o fotografie în care este extrem de machiată, iar fanilor nu le-a prea fost pe plac ipostaza în care s-a afișat vedeta. Mai mult, aceștia i-au spus că-și strică frumusețea naturală și că ar trebui să nu mai adopte un astfel de make-up strident. 

Acum, Andra le-a închis gura răutăcioșilor, căci s-a afișat complet naturală, fără niciun strop de machiaj și toată lumea a văzut că deși nu mai are 20 de ani, arată foarte bine și cu, dar și fără machiaj. Fotografia postată de Andra a adunat numeroase like-uri și fanii săi au complimentat-o, spunându-i că este extrem de frumoasă și că ar trebui să se afișeze mult mai des fără machiaj. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro