Andra, moment incredibil în timpul concertului. Era pe scenă și a rămas mută când a văzut ce se întâmplă

+3 click pentru
galerie

Andra, moment incredibil în timpul concertului. Era pe scenă și a rămas mută când a văzut ce se întâmplă © Instagram

Pentru Andra, a început o perioadă minunată, presărată cu reprezentații și spectacole care mai de care. Zilele trecute, vedeta a ajuns la Craiova, acolo unde a întreținut atmosfera și i-a încântat pe toți cei veniți să o privească pe celebra artistă. Spectacolul nu a fost unul lipsit de surprize, însă, culmea – de data aceasta, cea care a primit surpriza a fost chiar Andra!

Andra a ținut un concert incendiar la Craiova, acolo unde mai mulți fani au avut norocul de a obține niște locuri chiar în primul rând. De acolo, au reușit să pună în scenă un număr care a furat toate privirile! Mai exact, au încins o horă de senzație, care a aninat și mai mult atmosfera.

Andra, surpriză la concert

Reprezentația a fost perfect în ton cu ritmurile pieselor Andrei, care sunt deja bine cunoscute milioanelor de români care o îndrăgesc pe artistă.

Andra a postat și un mesaj pe Facebook, în care le mulțumește celor care i-au oferit o seară minunată, de pe scenă.

„Mulțumesc, Craiova! A fost o plăcere să ne revedem! Am trăit clipe de neuitat la „Tradițional” impreuna cu Orchestra Fraţilor Advahov în inima Olteniei. Aștept cu nerăbdare umătorul concert „Tradițional”, la Cluj, chiar de Ziua Națională. Știu că biletele sunt epuizate de mult timp, că mă așteptați cu drag. Și eu sunt foarte bucuroasă că merg acasă, mai ales într-o zi specială pentru noi, românii. Mai e puțin!”, a transmis Andra, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro