Adevărul a ieșit la lumină! Câte kilograme și ce înălțime are Andra. Te așteptai?

+3 click pentru
galerie

Adevărul a ieșit la lumină! Câte kilograme și ce înălțime are Andra. Te așteptai? © Instagram

Fără dar și poate, Andra este o artistă extrem de apreciată, atât din punct de vedere al talentului, cât și pentru felul în care arată. S-a menținut mereu naturală și nu și-a făcut nicio intervenție de tip estetic, chiar dacă nu exclude acest lucru pe viitor.

Un lucru care i-a făcut pe mulți curioși, în ceea ce o privește pe Andra, este greutatea ei. Și înălțimea a fost dezbătută ceva vreme, însă fluctuațiile în silueta cântăreței au fost cele care i-au făcut pe oameni să își pună semne de întrebare. Deci, care este adevărul? Câte kilograme și ce înălțime are Andra?

Câte kilograme are Andra

Andra are 32 de ani – deci este încă tânără și se poate mândri cu un ten senzațional, perfect natural, dar și cu o siluetă îngrijită. Ce-i drept, a tot avut diverse fluctuații, așa cum recunoștea chiar ea. După ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Eva, nu a mai reușit să revină la forma pe care o avea înainte de a rămâne gravidă.

Așadar, deși nu există o cifră exactă pentru greutatea Andrei, aceasta poate fi dedusă, dacă analizăm imaginile cu ea comparativ cu înălțimea. Andra are 1,64 metri, iar greutatea ei, raportată cu o astfel de înălțime, ar trebui să fie undeva între 50 și 60 de kilograme.

„Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, spunea Andra, în urmă cu ceva vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro