Andra, departe de mama sa de ziua ei de naștere: ”Mi-e dor de tine”

+3 click pentru
galerie

Andra, departe de mama sa de ziua ei de naștere: ”Mi-e dor de tine” © instagram

Astăzi este o zi importantă în familia Andrei. Mama artistei își sărbătorește ziua de naștere, iar cântăreața a ținut să-i transmită un mesaj prin intermediul contului de socializare. 

Chiar dacă toate activitățile i-au fost suspendate, dată fiind situația pandemiei de coronavirus prin care trece România în această perioada, Andra are un motiv de bucurie, astăzi, deoarece mama sa își sărbătorește ziua de naștere.

Pentru că este foarte activă pe conturile sale de socialiare, cântăreața a ținut să-i transmită celei care i-a dat viață, un mesaj emoționant prin care să-i mulțumească pentru tot ce a făcut pentru ea până în acest moment și pentru educație pe care i-a oferit-o. 

Cântăreața nu poate să petreacă această zi cu mama ei, în familie, și a  mărturisit că îi este foarte dor de ea.

”Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine și de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Și mi-e dor de tine!!! ♥️ PS: poza este din 2013”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram!

Imediat imaginea postată cu mama sa a primit zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii din partea admiratorilor.

Andra se implică în lupta cu coronavirusul

Andra a decis în urmă cu mai multe săptămâni să se implice puternic în lupta cu pandemia de coronavirus, astfel că aceasta a donat pentru Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” suma de 20.000 de euro.

„Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a declarat Andra pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro