FOTO / Andra, mesaj puternic pentru români, în criza provocată de coronavirus: „Nimic nu mai e la fel”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andra, mesaj puternic pentru români, în criza provocată de coronavirus: „Nimic nu mai e la fel” © Instagram

Coronavirusul continuă să facă din ce în ce mai multe victime și să ia vieți și în țara noastră. De teama virusului ucigaș din China, vedetele de la noi au hotărât să stea în case, alături de cei dragi. Iată ce mesaj le-a transmis Andra românilor, în plină pandemie.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. La fel ca multe alte vedete, atât din showbizul internațional, cât și din România, artista a decis că cel mai bine este să rămână cât mai mult în casă în această perioadă dificilă, alături de familia sa.

De curând, celebra cântăreață și-a emoționant fanii cu niște fotografii superbe cu fiica ei Eva. În imagini, micuța privește tristă pe fereastră, iar dorul de libertate i se poate citi pe chip. În același timp, Andra le-a transmis un mesaj puternic internauților.

„Când ne uităm afară, totul pare la fel: iarba a înverzit, magnoliile sunt scuturate de vântul puternic, în casă miroase a zambile... Dar noi știm că de fapt nimic nu e mai e la fel. Suntem îngrijorați și neputincioși. Singura consolare, pentru unii dintre noi, este că suntem în casă cu cei dragi”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Cu această ocazie, cântăreața i-a încurajat pe români să rămână puternici, oricât de grea este această perioadă prin care trecem.

„Fiți puternici, dragii mei. Pentru ei, pentru cei pe care îi iubiți! #staiacasa 🙏”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro