Andra a mers la vot, însă și-a uimit fanii cu ceea ce a putut să facă în secție. Imaginea a ajuns publică

+3 click pentru
galerie

Andra a mers la vot, însă și-a uimit fanii cu ceea ce a putut să facă în secție. Imaginea a ajuns publică © Instagram

Este zi mare astăzi pentru români, odată cu alegerile prezidențiale, iar dintre cetățenii responsabili fac parte și vedetele. Cei care au ales să meargă astăzi către secțiile de votare se numără Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Monica Anghel, dar și Andra.

Simpatica artistă și-a luat soțul și au mers împreună să-și facă datoria de cetățeni. Îmbrăcată într-o ținută sport, în trening, Andra nu a stat pe gânduri și a votat. 

Andra și-a ținut la curent fanii cu demersul ei civic și chiar a ales să se voteze în secția de votare, spre uimirea fanilor. Andra a ținut să capteze momentul în care introduce buletinul de vot în urnă, pentru a le dovedi fanilor că s-a ținut de cuvânt și a votat.

De asemenea, îndrăgita artistă i-a și sfătuit-o pe oamenii care o urmăresc și o apreciază să-i urmeze exemplul pentru că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face pentru viitorul țării. ''22 de grade cu șanse de viața mai plăcută. Prognoza zilei în care ne alegem viitorul! #hailavot'', a scris Andra pe Instagram.

Vedetele au luat cu asalt secțiile de votare

Așa cum spuneam, mai multe vedete au ales să meargă la vot, iar Andreea Marin a fost una dintre ele. Frumoasa vedetă a precizat că în primul rând s-a gândit la fiica sa atunci când a pus ștampila pe buletinul de vot.

“A vota e un drept pe care îl avem pentru că, în trecut, oameni ca noi au luptat pentru asta. Din respect pentru aceștia, voi vota în primul rând, apoi pentru că vreau ca fiica mea să crească într-o țară mai bună!”, a declarat vedeta de televiziune, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro