Andreea Antonescu, declarații fără perdea despre divorț, după ce s-a întors în România. Soțul vedetei nu a însoțit-o

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, declarații fără perdea despre divorț, după ce s-a întors în România. Soțul vedetei nu a însoțit-o © Instagram

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Andreea Antonescu s-ar afla la un pas de divorț de soțul ei, Traian Spak.

Au locuit o perioadă în America, iar recent s-a întors în România, unde a avut de onorat mai multe contracte. Faptul că soțul său a rămas peste Ocean, pentru că munca nu i-a permis să plece, i-a făcut pe mulți să creadă că cei doi sunt aproape de separare. Vedeta a recunoscut că între ea și soțul ei au tot existat probleme și certuri, însă reușesc să aibă o relație la distanță.

Mai mult, grație tehnologiei actuale, Andreea Antonescu vorbește zilnic cu soțul său prin intermediul rețelelor sociale, astfel că reușesc să nu lase iubirea să se stingă, mai ales că cei doi au o fetiță superbă împreună.

"Nu o să stau să pozez în vreo zână, prinţesă, păpuşă, bineînţeles că viaţa este cu urcuşuri şi coborâşuri. Consider că nu a am ajuns vreodată la acea situaţie limită. Situaţia mea nu a fost roz, dar sunt multe alte lucruri care fac o relaţie să funcţioneze.", declara Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp, la Star Matinal.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest