Ce vrea să facă Andreea Antonescu după divorţ: "Amintirile sunt cele care contează" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce vrea să facă Andreea Antonescu după divorţ: "Amintirile sunt cele care contează" / VIDEO © Instagram

A anunţat recent divorţul şi trăieşte o perioadă nouă în viaţă. Andreea Antonescu profită de faptul că are foarte multe proiecte şi sunt puţine momentele în care stă singură sau are timp doar pentru ea. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Andreea Antonescu a declarat că ţine cont de sfaturile pe care le primeşte de la apropiaţii ei. Vedeta spune că a fost o femeie liberă dintotdeauna, fără să fie constrâns de ceva. Conştientă fiind că acum începe o nouă etapă a vieţii, artista vrea să profite din plin. 

"Extraordinar de frumoasă, îmi doresc s-o trăiesc din plin, după cum mi-au sugerat prietenii. Ar fi cel mai ok să nu mai fie perioade iniştite. Amintirile sunt cele care contează. Am foarte multe proiecte. Liberă am fost dintotdeauna, nu pot să zic că am fost constrânsă vreodată. Acum sunt conştientă că începe o nouă etapă şi sunt pregătită pentru ea", a spus Andreea Antonescu. 

Andreea Antonescu şi Traian au avut mai mult o relaţie la distanţă. Ea era foarte ocupată în România, el are o afacere în America. Se vedeau foarte rar şi după mai multe discuţii au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. "Divorțul propriu-zis este în faza actelor, dar noi considerăm că suntem două persoane libere de câteva luni, în urma unei discuții pe care am avut-o. La începutul lunii aprilie, am realizat că trebuie să rămân în țară, pentru că toate proiectele mele sunt legate de muzică. Am zis că poate e pentru prima dată în viață când ar trebui să accept realitatea, să mi-o asum", a spus Andreea Antonescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro