Răsturnare de situaţie pentru Andreea Antonescu. Ce a putut spune despre tatăl fetiţei sale

+3 click pentru
galerie

Răsturnare de situaţie pentru Andreea Antonescu. Ce a putut spune despre tatăl fetiţei sale © arhiva

Andreea Antonescu a decis ca mariajul împreună cu tatăl fetiţei ei, Sienna, să ajungă la final. Jumătatea trupei Andre încă are sentimente pentru bărbatul de care urmează să divorţeze, dar şi foarte multe cuvinte de laudă. 

Andreea Antonescu a confirmat, de curând, despărţirea de Train Spak, deoarece distanţa dintre cei doi era foarte mare, iar asta le era foarte dificil. Totuşi, Andreea Antonescu are foarte multe cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a fost alături şi cu care are o fetiţă, iar mai mult de atât, cântăreaţa îl consideră cel mai important bărbat din viaţa ei:

,,Noi avem sentimente unul faţă de celălalt. Traian va rămane în continuare cel mai important bărbat al vieţii mele, rămane tatăl fetiţei mele şi suntem conştienţi că împreună am procreat ceva perfect ce vrem să ducem la rangul de mai mult ca perfect'', a spus Andreea la Observator. 

Cum şi-a anunţat fetiţa de separare

,,Sienna este deja obișnuită cu faptul că eu și tatăl ei am trăit și separat în ultimii ani, din motive profesionale. Ea este la școală în România, iar eu îmi petrec mai tot timpul cu ea! Știe că vacanțele se petrec întotdeauna în America și cu tati și consider că e un copil fericit. Eu și Traian vom face tot posibilul ca acest lucru să rămână neschimbat'', a spus Andreea pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro