Andreea Antonescu i-a făcut cunoștință fiicei cu iubitul! Cum se înțeleg cei doi

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, i-a făcut cunoștință fiicei cu iubitul! Cum se înțeleg cei doi © Instagram

Andreea Antonescu a revenit în showbiz în forță! A reluat colaborarea muzicală cu buna ei prietenă, Andreea Bălan, s-a întors în România și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că divorțează de soțul ei, Traian.

Andreea Antonescu traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei. Profesional îi merge de minune, iar pe plan personal și mai bine. Are o relație frumoasă cu Ștefan Manolache, bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou și i-a oferit ce avea, liniște, dar și foarte multă iubire. 

Cum se înțelege iubitul artistei cu fiica sa

Deşi nu a semnat încă actele de divorţ, Andreea Antonescu are planuri mari şi i-a făcut cunoştinţă noului iubit cu fiica sa. "Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bune. Doi copiii nebuni, punct.  Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie. Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tbogane, noroc că nu e mamimasivă. În rest la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viaşa îăntre şcoală şi joacă.", a declarat Andreea Antonescu, la Star Matinal. 

Sienna va pleca la tatăl său în America peste puțin timp, dar Andreea Antonescu are multe concerte în perioada sărbătorilor, astfel că micuța va fi însoțită de fratele și mama artistei. "Da, va pleca în State alături de mama mea, şi alături de fratele meu. Ei vor petecerile acolo, eu voi rămâne în ţară, pt că am câteva concerte în noaptea de revelion.", a mai spus Andreea Antonescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest