După o nouă iubire în viața ei, Andreea Antonescu își uimește fanii cu un look cu totul deosebit. Cum arată acum jumătatea trupei Andre

+3 click pentru
galerie

După o nouă iubire în viața ei, Andreea Antonescu își uimește fanii cu un look cu totul deosebit. Cum arată acum jumătatea trupei Andre © arhiva

După ce în urmă cu puțin timp Andreea Antonescu a făcut publică noua sa relație, așa cum se întâmplă de multe ori în viața unei femei, după o schimbare radicală își schimbă și look-ul. Andreea Antonescu a decis că este timpul că părul său sa ia o altă formă. 

Andreea Antonescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste altături de Ștefan Manolache, reporter la Acces Direct. Cântăreața se bucură din nou de iubirea unui bărbat, după ce în urmă cu câteva luni s-a separat de tătăl fetiței sale. Acum, jumătatea brunetă a trupei Andre a decis că mai este nevoie de încă o schimbare în viața sa, și-a schimbat look-ul.

Într-o imagine publicată pe contul său de Instagram, Andreea Antonescu se află în cabinetul unui hairstilist, iar din imagini se poate observa că artista s-a tuns și a adoptat o nouă coafură. În ultima perioadă mai multe vedete de la noi au adoptat aceeași tunsoare, fapt ce înseamnă că ale noastre artiste sunt foarte bune cunoscătoare ale trend-ului. 

Între Andreea Antonescu și Ștefan Manolache lucrurile merg foarte bine, iar cântăreața chiar i-a cunoscut pe părinții reporterului de la Antena 1. Cei doi au mers împreună la Iași, acolo unde artista i-a cunoscut familia, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant. „Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest