Andreea Antonescu a ajuns pe mâna medicului. Ce se întâmplă cu frumoasa artistă

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu a ajuns pe mâna medicului. Ce se întâmplă cu frumoasa artistă © Instagram

Andreea Antonescu a ajuns pe mâna medicului. La puţin timp după ce Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, că iubeşte din nou, frumoasa artistă a dat o fugă în cabinetul medicului. Dar staţi liniştiţi, pentru că nu este vorba despre nimic grav.

Andreea Antonescu a ajuns pe mâinile medicului

Fanii îndrăgitei artiste nu trebuie să se sperie, pentru că nu este vorba despre nimic serios, asta pentru că Andreea Antonescu a decis să meargă la medicul stomatolog pentru un control normal. Andreea Antonescu a avut mereu un zâmbet perfect, însă, acum, când iubeşte din nou, simpatica artistă vrea să arate perfect pentru noul bărbat din viaţa ei. Şi pentru că totul a decurs bine, Andreea Antonescu şi-a făcut chiar şi un story de pe scaunul medicului stomatolg.

Andreea Antonescu se iubeşte cu Ştefan Manolache

După o perioadă dificilă, când a suferit în urma separării de tatăl copilui său, iată că lucrurile încep să se linişească şi în viaţa Andreei Antonescu, iar artista s-a îndrăgostit din nou. Cel care i-a furat inima este chiar reporterul de la Acces Direct, Ştefan Manolache. Paparazzii Spynews sunt cei care i-au surprins pe cei doi, în exclusivitate, în timp ce erau împreună şi se sărutau. Contactaţi de Spynews, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache au confirmat relaţia.

"Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine", a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.

"Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună", a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro