Andreea Antonescu, primele declarații după ce i-a cunoscut familia noului iubit

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, primele declarații după ce i-a cunoscut familia noului iubit © instagram

Andreea Antonescu iubește din nou. Artista este într-o relație cu Ștefan Manolache, reporter la Acces Direct. Tânărul a dus-o pe iubită la Iași, acolo unde el locuiește, pentru a-i cunoaște familia. Cei doi au dat primele declarații despre acest lucru, la Antena Stars. 

Andreea Antonescu este cea mai fericită. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar iubitul deja a prezentat-o familiei sale. Tânărul i-a arătat iubitei sale orașul și împrejurimile, iar ulterior au ieșit cu familia acestuia în oraș. Cântăreața s-a îndrăgostit de oraș atunci când avea șapte ani, iar acum se pare că destinul a făcut să fie îndrăgostită și de un baiat de acolo. În direct la Antena Stars, Andreea Antonescu a dat primele declarații referitoare la momentul în care s-a întâlnit cu familia lui Ștefan.: „Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.”

Cei doi se înțeleg foarte bine și se pare că scurta vacanță la Iași a fost de bun augur: „Suntem bine, am fost acasă şi acum ne-am întors la muncă. Suntem gata de muncă. Suntem cel mai ok.”, a spus Ștefan Manolache

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest