Andreea Antonescu, schimbare totală de look! A renunţat definitiv la blond. FOTO

+6 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, schimbare totală de look! A renunţat definitiv la blond. FOTO © Instagram

Pentru filmarea noului clip, Andreea Antonescu a recurs la o schimbare de look. A renunţat la blond şi s-a tuns! După ce a văzut reacţiile din mediul online ale admiratorilor săi, a hotărât să facă această transformare... definitivă! Ce-i drept, nu-i stă deloc rău!

Andreea Antonescu a spus, oficial, "adio" părului lung şi blond! Artista s-a tuns mai scurt şi s-a vopsit şatenă. Schimbarea este privită cu ochi buni de fani, care au complimentat-o şi felicitat-o pentru alegere. 

"Vouă v-a plăcut, eu m-am conformat", a scris Andreea Antonescu pe reţelele de socializare.

Andreea Antonescu, declarații fără perdea despre divorț

Au locuit o perioadă în America, iar recent s-a întors în România, unde a avut de onorat mai multe contracte. Faptul că soțul său a rămas peste Ocean, pentru că munca nu i-a permis să plece, i-a făcut pe mulți să creadă că cei doi sunt aproape de separare. Vedeta a recunoscut că între ea și soțul ei au tot existat probleme și certuri, însă reușesc să aibă o relație la distanță.

Mai mult, grație tehnologiei actuale, Andreea Antonescu vorbește zilnic cu soțul său prin intermediul rețelelor sociale, astfel că reușesc să nu lase iubirea să se stingă, mai ales că cei doi au o fetiță superbă împreună.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest