Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă la nunta Andreei Bălan. Toată lumea a întors privirea spre ea

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă la nunta Andreei Bălan. Toată lumea a întors privirea spre ea © Instagram

Una dintre cele mai emoționate persoane de la nunta Andreei Bălan a fost buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Aceasta este mâna dreaptă a colegei sale de trupă și i-a stat aproape în orice moment.

Andreea Bălan este nașa fetiței Andreei Antonescu

Dincolo de prietenia veche care le alegă, cele două sunt și rude. Asta pentru că Sienna, fetița Andreei Antonescu, a fost botezată de Andreea Bălan. Astfel, micuța fină alături de mama ei au așteptat-o cu sufletul la gură pe frumoasa mireasă să ajungă la biserică. De asemenea, Andreeea Antonescu a împărtășit cu fanii și imagini din timpul cununiei religioase a bunei sale prietene.

Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă

De altfel, Andreea Antonescu a atras toate privirile cu rochia pe care a ales să o îmbrace la nunta Andreei Bălan. Artista a optat pentru o rochie în nuanța piersicii, lungă și cu volane spectaculoase. La fel de frumoasă a fost și fetița ei, Sienna, care a semănat cu o prințesă. Fanii s-au arătat impresionați de felul în care cele două și-au făcut apariția, iar imaginile postate în mediul online au fost apreciate cu mii de like-uri.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, ca două surori

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reușit să scrie istorie în industria muzicală odată cu lansarea trupei Andre. Cele două au fost visul oricărui copil, iar melodiile lor au fost fredonate chiar și după destrămarea trupei. Anul acesta, însă, a venit și marea vestea, aceea a relansării Andre. După perioada grea prin care a trecut, Andreea Bălan i-a propus Andreei Antonescu să revină împreună pe scenă și să bucure, din nou, inimile fanilor, celor care au sperat mereu la o reunire a formației lor preferate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro