Nunta Andreei Bălan a început. Incredibil cum arată lumânările mirilor. Detaliul care a atras toate privirile

+3 click pentru
galerie

Nunta Andreei Bălan a început. Incredibil cum arată lumânările mirilor. Detaliul care a atras toate privirile © Instagram

A sosit ziua cea mare pentru Andreea Bălan. Simpatica artistă își unește astăzi destinul în fața Lui Dumnezeu cu cel al tatălui fetițelor sale. Bucuria este nemărginită, iar emoțiile pe măsură.

Andreea Bălan și George Burcea, cununați de Monica Davidescu și de Aurelian Temișan

Andreea Bălan și soțul său, George Burcea, au ales ca nași să le fie bunii lor prieteni, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Cei doi îi vor cununa pe artistă și pe soțul ei, dar o vor și boteza pe micuța Clara Maria. De altfel, cei doi s-au ocupat cu mare interes și de tot ceea ce ține de sarcinile nașilor, printre acestea făcând parte și lumânările de la biserică.

Detaliul emoționant de pe lumânările de la biserică

Acestea sunt îmbrăcate în flori, iar pe ele se află o imagine cu Andreea Bălan și George Burcea. Ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost. însă, mesajul deosebit pe care nașii au ținut să-l transmită finilor lor, în această zi magică.

''Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri nași, Aurelian și Monica'', este mesajul emoționant pe care mirii l-au primit cadou din partea nașilor.

Andreea Bălan și George Burcea, poveste de dragoste specială

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de patru ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la unul dintre videoclipurile artistei. În tot acest timp, cei doi au devenit părinții a două fetițe superbe, Ella Maya și Clara Maria, și au reușit să ajungă unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro