Au uitat de toate disputele! Andreea Bălan şi-a invitat tatăl la nuntă

+3 click pentru
galerie

Au uitat de toate disputele! Andreea Bălan şi-a invitat tatăl la nuntă © spynews.ro

Mai sunt doar trei zile până când Andreea Bălan şi George Burcea se vor căsători şi în faţa lui Dumnezeu, iar mai apoi, se vor distra alături de familie şi prieteni la o super locaţie din Capitală. De-a lungul timpului, relaţia dintre Andreea Bălan cu tatăl ei a ţinut primele pagini ale ziarelor. Artista a aruncat bomba: Săndel Bălan vine la nuntă!

Pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, Andreea Bălan a oferit, de departe, cel mai picant detaliu! Printre cei 200 de invitaţi se numără şi tatăl ei, Săndel Bălan. Multe persoane cred că cei doi încă sunt la cuţite şi că nu-şi vorbesc. Adevărul însă, este altul, spune Andreea Bălan. 

Artista a declarat că totul este bine între ea şi tatăl ei, Săndel Bălan, deşi, s-a spus de nenumărate ori în ultimul timp că nu reuşesc să ajungă la un numitor comun. Andreea Bălan a precizat că nu este certată cu Săndel Bălan şi că acesta va veni, fără dar şi poate, la nuntă, pe 15 septembrie.

De asemenea, Andreea Bălan a ţinut să precizeze că la cununia civilă nu au fost nici părinţii lui George, nici bunicii, dat fiind faptul că nu au considerat că este necesar să cheme toată familia. Acum însă, situaţia este diferită şi toţi cei care îi iubesc le vor fi alături. 

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro