Andreea Bălan a dat cărţile pe faţă, după ce s-a aflat că divorţează de George Burcea: "Ceea ce s-a scris este adevărat"

Andreea Bălan a dat cărţile pe faţă, după ce s-a aflat că divorţează de George Burcea: "Ceea ce s-a scris este adevărat" © Facebook

După ce problemele dintre ea şi George Burcea au ţinut primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de timp, Andreea Bălan a hotărât să dea cărţile pe faţă!

S-au scris multe, multe, multe! Iar acum, Andreea Bălan a decis să îşi anunţe fanii că toate informaţiile apărute în presă privind problemele din ultima perioadă dintre ea şi George Burcea sunt adevărate. Vorbim despre separarea celor doi, un eventual divorţ, dar şi faptul că soţul ei a fost prins drogat la volan, de poliţişti. 

Într-o postare pe reţelele de socializare, Andreea Bălan a confirmat tot ce a scris presa în ultimele zile, spunând că "este adevărat".

Cam atât a putut să afirme frumoasa blondină pentru că, spune ea, sunt momente delicate, iar cele două fetiţe pe care le are cu George Burcea trebuie protejate, mai presus de orice.

"Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧 Vă imbrăţisez cu drag🤗, mereu a voastră AB 🌈🎼🎤", a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Cum s-a schimbat viața Andreei Bălan de când s-a separat de George Burcea

Toată lumea ştie cât de puternică este Andreea Bălan! S-a separat de soţul ei, George Burcea, dar nu are timp să sufere! Blondina a hotărât să se ocupe la fel de mult de carieră. 

Noaptea trecută, Andreea Bălan a filmat un clip pentru o viitoare piesă. 

”Oamenii cu scop, scopuri și viziune, nu au timp de drame. Își investesc energia în creativitate și se concentrează pentru a trăi o viață pozitivă”, a ținut să precizeze Andreea Bălan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro