Prima reacţie a lui Săndel Bălan, după ce fiica sa s-a despărţit de George Burcea. ''Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia''

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Săndel Bălan, după ce fiica sa s-a despărţit de George Burcea. ''Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia'' © Instagram / Facebook

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit i-a îndurerat pe fani, care îi vedeau pe cei doi împreună până la adânci bătrâneţi.

În plus, aceştia au tot sperat ca veştile să nu fie reale, mai ales că niciunul nu a făcut vreo declaraţie oficială. Până zilele trecute, însă. Atunci, Andreea Bălan a vorbit, pentru prima dată, despre separarea de tatăl fetiţelor sale.

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, Andreea Bălan a confirmat că nu mai este împreună cu George Burcea. "Nu suntem împreună", a scris Andreei Bălan. Replica vedetei vine în contextul în care fanii au luat-o la rost, în ultimul timp, după ce a lăsat lucrurile la voia interpretării şi nu a făcut nicio declaraţie despre situaţia în care se află.

În plus, mulţi dintre fani au fost curioşi să afle şi părerea pe care Săndel Bălan, tatăl artistei, o are despre seprarea fiicei sale de soţ. Din cauză că Andreea Bălan şi tatăl ei nu au cea mai apropiată relaţie, părintele artistei a precizat că nu ştie mai multe lucruri despre acest subiect, pentru că nu reuşise să ia legătura cu fiica sa, însă oricare ar fi decizia Andreei el o susţine şi o iubeşte.

''Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia'', a spus Săndel Bălan, potrivit ciao.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro