VIDEO / Andreea Bălan a plâns pentru prima dată, la o săptămână după ce George a plecat de acasă! "Am ţinut în mine, de-aceea am slăbit aşa mult" 

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Bălan a plâns pentru prima dată, la o săptămână după ce George a plecat de acasă! "Am ţinut în mine, de-aceea am slăbit aşa mult" © captură video

Andreea Bălan a povestit întreaga situaţie în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", încercând în acest fel să închidă gurile rele care s-au năpustit asupra ei. În plus, blondina a recunoscut că nu a reuşit să plăngă toată săptămâna, preferând să ţină totul în ea! 

Este o perioadă dificilă pentru Andreea Bălan, despărţirea de George Burcea nefiind una tocmai uşoară. Blondina este tristă şi suferă, chiar dacă vrea să pară puternică în faţa tuturor. Zâmbetul "fals" nu ţine la presă!

"Am slăbit foarte mult" 

Aseară, Andreea Bălan a vorbit în exclusivitate în emisiunea lui Dan Capatos, "Xtra Night Show", despre întreaga situaţie în care se află. Este conştientă că nu mai există cale de întoarcere, deşi se vede cu ochiul liber că îşi doreşte asta. Consideră că George Burcea ar trebui să se schimbe şi să fie conştient de toate greşelile pe care le face.

Ei bine, şi dacă vă vine să credeţi, Andreea Bălan nu a plâns deloc! Asta până ieri, când probabil a fost copleşită de emoţiile transmise de oameni în urma lansării piesei "Inimă de fier". Însăşi vedeta a recunoscut că îşi dorea să se elibereze, însă nu a putut şi a ales să ţină totul în ea, cu toate că este conştientă că plânsul îi va face mult mai bine. 

"Vorbeam cu prietenele mele că.. de o săptămână nu am reuşit să plâng şi astăzi am plâns pentru prima oară. Am ţinut în corp tot, de aceea am şi slăbit foarte mult, dar nu am reuşit să plâng până astăzi. E bine să plângi, să descătuşezi, însă nu am putut. Mă bucur că am reuşit astăzi. Este o situaţie pe care nu am putut să o schimb, nu a ţinut de mine. N-am avut ce să fac!", a zis ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro