Andreea Bălan a slăbit dramatic în urma separării de George Burcea. Cum arată acum cântăreața

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, transformare radicală după ce a anunțat despărțirea de George Burcea. Cântăreața își ascunde suferința prin muzică © arhiva

Viața Andreei Bălan a luat o altă întorsătură de când a anunțat că ea și soțul ei, George Burcea, vor divorța. Chiar dacă încearcă să-și mascheze suferința prin muzică și cele două fetițe, semnele durerii sunt vizibile pe corpul artistei. Cântăreața a slăbit în ultima perioadă destul de mult.

Andreea Bălan trece printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere. Când se aștepta să aibă parte în sfârșit de liniștea și familia pe care și-a dorit-o din totdeauna, un coșmar a apărut în viața cântăreței și pare să nu mai aibă sfârșit. Vedeta a suferit anul trecut mai multe intervenții chirurgicale și a fost chiar la un pas de moarte, însă nici în aceast an nu este ocolită de probleme.

Artista a anunțat că ea și George Burcea vor divorța în urma problemelor apărute în ultima perioadă, iar acum starea artistei nu este una tocmai bună, chiar dacă încearcă să mascheze totul prin muncă. 

Invitată în platoul Xtra Night Show, cântăreața a mărturisit că treversează o perioadă grea, iar acest lucru i-a afectat foarte mult și sănătatea, fapt pentru care a slăbit destul de mult

“Nu am reușit să plâng. Astăzi am plâns pentru prima oară. Am slăbit foarte mult… (…). Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi, de aceea, acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. ”, au fost doar câteva dintre mărturisirile artistei. 

Cea mai marcantă zi din viaţa Andreei Bălan

Ieri s-a împlinit un an de când cântăreaţa era cât pe ce să plece dintre noi, din cauza unui stop cardio respirator, suferit după naşterea celei de-a doua fiice a sa şi a lui George Burcea.

"Este o zi care m-a marcat, psihologic, şi fizic, de atunci n-am mai fost la fel...am trăit într-un an cât alţii în zece, de la naştere, la nuntă...a fost un roallercoaster emoţional greu, pentru că am avut fericirea, apoi iar agonie, iar extaz, iar fericire, iar acum tristeţe.", a mai adăugat cântăreaţa
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro