Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au reunit oficial! Scene de senzație cu cele două artiste, în cel mai nou videoclip. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au reunit oficial! Scene de senzație cu acele două artiste, în cel mai nou videoclip. VIDEO © captura video

Cea mai așteptată piesă a verii a fost lansată în sfârșit! Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit și au scos prima piesă pe 2019 care cu siguranță va fi hit în cel mai scurt timp.

Melodia "Reset la inimă" marchează reunirea oficială a trupei Andre, după o pauză de două decenii. Artistele au organizat o petrecere pentru lansarea piesei și sunt foarte încântate de colaborare. În noul videoclip Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt extrem de schimbate și nu mai seamănă deloc cu puștoaicele care cântau Liberă la mare. 

Artistele debordează de sexualitate, iar coregrafia și costumațiile sunt spectaculoase! Piesa a strâns mii de vizualizări pe YouTube, în cel mai scurt timp, iar fanii sunt în extaz după revenirea trupei. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro