Andreea Bălan, dezamăgită de luna de miere din Mauritius: ”Am crezut că mă duc până acolo și fac o poză”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, dezamăgită de luna de miere din Mauritius: ”Am crezut că mă duc până acolo și fac o poză” © arhiva

Andreea Bălan împreună cu soţul şi cele două fiice au plecat în Mauritius. Visau la o lună de miere de vis, dar socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din târg. Artista se arată dezamagită de ceea ce a găsit acolo.

Andreea Bălan și George Burcea au plecat în luna de miere alături de cele două fiice ale lor, dar se pare că lucrurile nu au fost așa cum se așteptau aceștia. Deși se spune despre Mauritius că este un loc de poveste, cu multe lucuri impresionate, Andreea Bălan și George Burcea s-au văzut dezamăgiți de locație. 

Cântăreața a postat pe canalul său de YouTube un vlog în care le-a prezentat celor de acasă locurile de care nu s-a văzut foarte impresionată. 

Ghinionul i-a urmărit la tot pasul. După ce au făcut prima oprire de care au fost dezamăgiți, întreaga familie a vizitat un templu, dar și un bazar nu tocmai luxos.

La jumatatea traseului, cei doi s-au arătat obosiți, dar nu s-au dat bătuți. Cu copiii în brațe și carucioarele pe lângă ei, au pornit spre o cascadă, însă nici de aceasta nu s-au arătat foarte impresionați 

Dezamăgirea s-a arătat pe chipul întregii familii. După ce au avut problemele grave de sanătate cu fetița cea mica, iar peisajul din destinația aleasă nu prea le-a fost pe plac, au avut parte si de o bucurie: Parcul de crocodili a fost cu noroc. Daca nu pentru parinți, macar pentru cele două fetițe. 

După ce au ajuns în luna de miere, micuța Clara a suferit de enterocolită, fapt pentru care Andreea Bălan și George Burcea au ajuns cu micuța la urgențe, unde aceasta a fost anesteziată timp de 10 minute, deoarece medicii nu au reușit să-i găsească vena. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro