FOTO / Andreea Bălan, imagine de colecţie cu una dintre fiicele sale, pe plaja din Mauritius. "Aşa mama, aşa fiică"

+5 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bălan, imagine de colecţie cu una dintre fiicele sale, pe plaja din Mauritius. "Aşa mama, aşa fiică" © Instagram

După ce copiii săi s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate pe timpul şederii lor în Mauritius, Andreea Bălan poate profita în sfârşit de vacanţă. Lucru pe care îl face din plin! După ce vedeta şi-a bucurat fanii cu o şedinţă foto extrem de sexy pe stânci, cântăreaţa i-a surprins pe aceştia cu o fotografie absolut uimitoare, alături de fiica sa mai mare.

Andreea Bălan şi George Burcea au hotărât împreună ca anul acesta să-şi petreacă vacanţa alături de fiicele lor. Însă nimeni nu s-ar fi gândit că micuţele vor ajunge pe mâinile medicilor. Deşi familia cântăreţei a trecut prin multe peripeţii, cei patru se bucură din plin de clipele de relaxare, acum că Ella şi Clara se simt mai bine. 

De când a plecat în luxoasa vacanţă, Andreea Bălan a umplut reţelele de socializare cu fotografii inedite din Mauritius. De curând, vedeta a postat o imagine în care apare alături de Ella, fiica sa mai mare, şi în care cele două arată ca două picături de apă.

"Aşa mamă, aşa fiică 🤩🤪🤗🌊🌴❤️🌈", a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei cu ea şi fiica sa Ella.

De asemenea, artista a făcut câteva fotografii şi cu Clara, mezina familiei, cea care din păcate a ajuns la spital şi a fost diagnosticată de medici cu enterocolită.

"Acum Clăriţa este prea mică, dar când va vedea peste ani pozele din vacanţele cu ea, va fi foarte fericită şi recunoscătoare că nu am lăsat-o acasă. Şi Ella cand priveşte acum filmuleţele şi pozele din vacanţele petrecute cu ea bebeluş, se simte iubită şi fericită. Toate momentele petrecute cu părinţii vor face ca ele să fie echilibrate şi împlinite. ❤️👨‍👩‍👧‍👧🌴🌊", a scris artista în dreptul fotografiilor cu mezina familiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro