GALERIE FOTO / Andreea Bălan, lipsită de inhibiţii. Şedinţă foto incendiară, în vacanţă, pe stâncile din Mauritius

+8 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Andreea Bălan, lipsită de inhibiţii. Şedinţă foto incendiară, în vacanţă, pe stâncile din Mauritiu © Instagram

Andreea Bălan a trecut prin momente de coşmar în timp ce se afla alături de familia sa în vacanţă. Din cauza problemelor de sănătate, una din fiicele sale a ajuns pe mâna medicilor, dar din fericire lucrurile stau mai bine acum. Aşadar, vedeta se poate bucura în sfârşit de clipele de relaxare. Şi încă cum... Artista a renunţat la inhibiţii şi le-a oferit fanilor o şedinţă absolut incendiară!

Andreea Bălan se află împreună cu soţul său, George Burcea şi cele două fetiţe, Ella şi Clara, într-o destinaţie de vis, mai exact, în Mauritius. Încă din primele zile de vacanţă, vedeta a trecut prin diverse peripeţii din cauză că starea de sănătate a mezinei a fost afectată. Micuţa a fost diagnosticată de medici cu enterocolită, iar la scurtă perioadă şi sora ei mai mare prezenta unele simptome. Nemulţumită de condiţiile oferite de doctori, cântăreaţa a decis că cel mai bine pentru ele este să fie tratate chiar de proprii părinţi.

"Le tratăm noi acum în camera de hotel. A fost o experienţă extrem de tristă", a spus Andreea Bălan printr-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Lucrurile pară să revin la normal, deoarece întreaga familie începe să se bucure în sfârşit, din plin, de vacanţă. Andreea Bălan, soţul său şi cele două fiice au ieşit împreună la plajă şi au petrecut nişte clipe de neuitat. Ba mai mult, artista a ştiut să profite de ocazie, iar în timp ce micuţele dormeau, vedeta a ieşit repede să facă o şedinţă foto, una extrem de sexy, în care ţinuta îi scotea formele în evidenţă. Cântăreaţa a ţinut să împărtăşească aceste fotografii cu fanii, pe reţelele de socializare, iar aceştia au fost extrem de încântaţi.

"Hrăneşte copiii, dă-le antibiotic, intră în apă, joaca-te cu ei, dă-le apă, spală-i, schimbă-i, culcă-i şi apoi .... repede pozeee cât ei dorm😆🤪 #mama şi #artista 😅 Reflexia din apă face toată poza🤩 📷soţul", a scris Andreea Bălan în dreptul unei fotografii de pe Instagram.

De asemenea, frumoasa cântăreaţa a avut un mesaj pentru toate mamele din lume, mai exact despre cât de bine ar trebui să se simtă în propria piele.

"Bună, numele meu este Andreea, sunt mamă a 2 copii şi mă simt bine în pielea mea✨Aşa ar trebui să se simtă toate mamele.", le-a tranmis vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro