Andreea Bălan, noi detalii despre starea de sănătate a fiicelor sale, după ce mezina a fost anesteziată complet. "Mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, noi detalii despre starea de sănătate a fiicelor sale, după ce mezina a fost anesteziată complet. "Mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant" © Captură Video

Andreea Bălan şi soţul său George Burcea au trecut prin clipe de coşmar în timp ce se aflau în vancanţă alături de fiicele lor, Ella şi Clara, în Mauritius. În urma problemelor de sănătăte, mezina familiei a fost anesteziată complet şi diagnosticată de medici cu enterocolită. Iată care este acum starea micuţei!

Sunată în direct în cadrul emisiunii "Răi da' buni", Andreea Bălan a povestit cu de-amănuntul cum ea şi soţul au ajuns cu cea mică la spital. Potrivit spuselor sale, în primele zile de când au ajus în Mauritius, Clara s-a simţit bine şi şi-a însoţit familia la diverse activităţi. 

"Pentru că n-au putut să-i ia sânge, n-au găsit venele, n-au reuşit să îi bage perfuzie în vene şi a trebuit să îi facă o anestezie de 10 minute cu gaz ca să îi pună o perfuzie în vena de la tâmplă. I-au pus un furtun la guriţă...", a povestit Andreea Bălan.

Cântăreaţa s-a declarat foarte nemulţumită de medici, deoarece aceştia nu îşi îndeplineau sarcinile aşa cum ar fi trebuit

"Îi scădea pulsul. Ajunsese la 80, 60, m-am speriat, îmi venea să intru peste. Nu ştiam ce se întâmplă. Timp de 10 minute mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant", a mărturisit artista despre experienţa extrem de neplăcută.

În ziua în care a fost anesteziată, Clăriţa, aşa cum o alintă mama ei, a rămas la spital împreună cu George Burcea, în timp ce Andreea s-a întors la hotel împreună cu Ella, cealaltă fiică. Dimineaţă, aceştia au hotărât să se externeze pe propria răspundere.

După ceva timp, din păcate şi Ella, prima fiică a Andreei Bălan a început să se simtă rău. Acum, artista şi George Burcea sunt cei care se îngrijiesc de sănătatea lor, fiind asistaţi la telefon de medicul pediatru.

"Le tratăm noi acum în camera de hotel. A fost o experienţă extrem de tristă", a mai spus Andreea Bălan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro