Andreea Bălan, peripeții cu copiii în vacanța din Mauritius: ”George a zis că nu mai vine niciodată”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, peripeții cu copiii în vacanța din Mauritius: ”George a zis că nu mai vine niciodată” © youtube

Andreea Bălan este chiar acum în vacanța din Mauritius alături de George Burcea, dar și de cele două fiice. Cântăreața a trecut prin mai momente dificile până să ajungă la destinație. 

Andreea Bălan are parte de vacanța la care a visat de mult timp, după ce tot anul trecut a muncit din greu și a trecut prin momente complicate la naștere ce ar fi putut să îi fie fatele. 

Ei bine, artista s-a îmbarcat în avion cu destinația Mauritius împreună cu George Burcea, dar și cele două micuțe, însă zborul a fost unul lung și care parcă nu se mai termina. Cântăreața a povestit pe vlogul său că micuțele au fost mult timp agitate pe parcursul zborului dat fiind faptul că au avut de zburat peste 15 ore cu avionul. 

Micuța Ella a mai zburat cu avionul atunci când avea doar câteva luni, însă pentru Clara Maria, cea de-a doua fetiță a Andreei Bălan este pentru prima oară. Cele mici au dat multe bătăi de cap părinților, însă ajunse la destinația s-au putut bucura din plin de vacanța pe care părinții le-o oferă în timp ce în țară vremea este destul de urâtă. 

Atât pentru George Burcea cât și pentru Andreea, peripețiile cu cele mici le-au dat de gândit dacă vor mai merge vreodată într-o vacanță atât de lungă, iar soțul acesteia pare deja convins că nu-și mai dorește, din ce povestește Andreea pe canalul său: ”George a zis că nu mai vine niciodată[...] Vacanța asta dacă o supraviețuim, ori ne despărțim ori ne despărțim”, a spus Andreea, glumind bineînteles.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit anul trecut, pe 15 septembrie, într-o nuntă de poveste la care au luat parte zeci de invitați. Petrecerea a durat până dimineață, iar toți cei prezenți au plecat acasă cu mult entuziasm. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro