Andreea Bălan, peripeții cu copiii în vacanța din Mauritius: ”George a zis că nu mai vine niciodată”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, peripeții cu copiii în vacanța din Mauritius: ”George a zis că nu mai vine niciodată” © youtube

Andreea Bălan este chiar acum în vacanța din Mauritius alături de George Burcea, dar și de cele două fiice. Cântăreața a trecut prin mai momente dificile până să ajungă la destinație. 

Andreea Bălan are parte de vacanța la care a visat de mult timp, după ce tot anul trecut a muncit din greu și a trecut prin momente complicate la naștere ce ar fi putut să îi fie fatele. 

Ei bine, artista s-a îmbarcat în avion cu destinația Mauritius împreună cu George Burcea, dar și cele două micuțe, însă zborul a fost unul lung și care parcă nu se mai termina. Cântăreața a povestit pe vlogul său că micuțele au fost mult timp agitate pe parcursul zborului dat fiind faptul că au avut de zburat peste 15 ore cu avionul. 

Micuța Ella a mai zburat cu avionul atunci când avea doar câteva luni, însă pentru Clara Maria, cea de-a doua fetiță a Andreei Bălan este pentru prima oară. Cele mici au dat multe bătăi de cap părinților, însă ajunse la destinația s-au putut bucura din plin de vacanța pe care părinții le-o oferă în timp ce în țară vremea este destul de urâtă. 

Atât pentru George Burcea cât și pentru Andreea, peripețiile cu cele mici le-au dat de gândit dacă vor mai merge vreodată într-o vacanță atât de lungă, iar soțul acesteia pare deja convins că nu-și mai dorește, din ce povestește Andreea pe canalul său: ”George a zis că nu mai vine niciodată[...] Vacanța asta dacă o supraviețuim, ori ne despărțim ori ne despărțim”, a spus Andreea, glumind bineînteles.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit anul trecut, pe 15 septembrie, într-o nuntă de poveste la care au luat parte zeci de invitați. Petrecerea a durat până dimineață, iar toți cei prezenți au plecat acasă cu mult entuziasm. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro