Clipe de relaxare și odihnă pentru Andreea Bălan, în Mauritius. Fiica cea mare deja îi calcă pe urme

+3 click pentru
galerie

Clipe de relaxare și odihnă pentru Andreea Bălan, în Mauritius. Fiica cea mare deja îi calcă pe urme © instagram

Andreea Bălan se bucură chiar în aceste momente de clipe de vis în Mauritius. După un an de muncă și momente grele, vedeta a plecat în vacanță, dar bineînțeles nu e singură. Soțul și cele două fetițe îi sunt aproape, iar Ella deja îi seamănă Andreei. 

După un an în care a avut parte de momente grele ce au doborât-o atât fizic, dar și psihic, Andreea Bălan și-a luat prima vacanță la început de 2020, iar acum se bucură din plin de peisaje de poveste, alături de familia. Pentru că a decis să le ia în vacanța în care este cu George Burcea și pe Ella Maya și Clara Maria, artista trebuie să fie mereu prezentă cu cele mici, mai ales cu Ella, care a crescut și cunoaște mai multe lucruri. 

Ei bine, mereu Andreea Bălan este o fire cochetă, așadar fiicele ei vor prelua aceste caracteristici de la mama sa, iar Ella deja a început. Cântăreața a decis să meargă în mai multe magazine cu fata ei cea mare care deja a observat mai multe accesori și care își dorește cât mai multe obiecte de pe tărâmul exotic. Bineînteles, Andreea le-a cumpărat de îndată și nu a stat pe gânduri, spre bucuria Ellei. 

În timpul în care vedeta se plimbă cu fetița de trei ani, George Burcea a rămas probabil la hotelul unde sunt cazați pentru a avea grijă de Clara Maria, micuța de 9 luni. Totuși, Andreea a vorbit pentru Libertatea și a menționat că hotelul la care sunt cazați are inclus și o bonă ce va putea să aibă grijă de micuțe, atunci când ei simt că nu vor putea face față. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro