Primele imagini din vacanța Andreei Bălan. Artista se află la mii de kilometri depărtare alături de familie

+3 click pentru
galerie

Primele imagini din vacanța Andreei Bălan. Artista se află la mii de kilometri depărtare alături de familie © arhiva

După un an în care a avut de trecut peste cele mai grele momente din viața sa, Andreea Bălan a plecat într-o binemeritată vacanță alături de soțul său, dar și de cele două fiice. Aceștia au ales ca destinație Mauritius și deja au început zilele de relaxare. 

Andreea Bălan se va bucura de câteva zile de relaxare departe de România. Artista împreună cu soțul ei au ales ca destinație de vacanță pentru acest an Mauritius, iar pentru că au o legătură strânsă cu fiicele lor, cei doi soți le-au luat împreună, iar pentru Clara Maria este prima sa vacanță. 

După aproape 8000 de km departe, Andreea Bălan și familia sa au ajuns în destinația exotică pe care și-au dorit-o de mult timp. Cântăreața a publicat pe pagina ei de socializare mai multe filmulețe din locul în care își va face cele mai frumoase amintiri. În filmulețele publicate de artistă este și Ella, fiica cea mare a Andreei care pare foarte entuziasmată de locația în care tocmai a ajuns

Cum se va descurca Andreea și George cu cele două micuțe 

Andreea Bălan și George Burcea au ales o destinație destul de îndepărtată de România, iar o vacanță cu copiii este destul de dificilă, dat fiind faptul că cele două sunt destul de mici. Dacă până acum mama artistei era prezentă în vacanțe pentru a avea grijă de copii, acum Andreea Bălan și George Burcea s-au cazat la un hotel unde va avea parte și de o bonă inclusă ce va avea grijă de Ella Maya și Clara Maria. 

„Plecăm toți patru. O să fie balamuc. Eu am curaj să mă arunc în cap și nu am curaj să plec în vacanță cu copiii? Voi ateriza și acum foarte bine în Mauritius. Ne-am luat un hotel cu bone incluse, deci o să fie bine. Normal că fiecare hotel bun are și acest serviciu. Vrem să fim toți patru împreună, să ne simțim bine și cel mai important să plecăm de la frig”, a povestit Andreea Bălan pentru Libertatea în urmă cu puțin timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro