Andreea Bălan pleacă cu toată familia în vacanţă! Cântăreaţa va avea parte de un ajutor special pentru fetiţele sale

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan pleacă cu toată familia în vacanţă! Cântăreaţa va avea parte de un ajutor special pentru fetiţele sale © Instagram

Andreea Bălan şi Georgea Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Vedetele au împreună două fetiţe superbe, de care sunt nedespărţiţi. Aşadar, aceştia nu vor sta departe nici în vacanţă unul de celălalt. Iată la ce ajutor a apelat cântăreaţa pentru îngrijirea copiilor săi.

La 35 de ani, Andreea Bălan are tot ce şi-ar fi putut dori. Cu o carieră de succes şi o familie minunată, artista este înconjurată permanent de iubirea apropiaţilor, dar şi a fanilor. Alături de cei mai dragi oameni sufletului său, cântăreaţa va începe noul an într-o destinaţie exclusivistă.

Andreea Bălan şi membrii familiei sale au ales ca destinaţie în acest an un loc superb, Mauritius. Dacă în trecut vedeta s-a bazat pe mama ei pentru a o ajuta cu micuţa Ella, artista a ales acum să-şi ia copiii şi să se cazeze într-un hotel special în care există şi bone.

„Plecăm toți patru. O să fie balamuc. Eu am curaj să mă arunc în cap și nu am curaj să plec în vacanță cu copiii? Voi ateriza și acum foarte bine în Mauritius. Ne-am luat un hotel cu bone incluse, deci o să fie bine. Normal că fiecare hotel bun are și acest serviciu. Vrem să fim toți patru împreună, să ne simțim bine și cel mai important să plecăm de la frig”, a povestit Andreea Bălan pentru Libertatea.

Înainte de a pleca însă în Mauritius, Andreea Bălan speră ca în Bucureşti să ningă, pentru a-i îndeplini dorinţa fiicei sale mai mici, aceea de a construi împreună un om de zăpadă.

„Abia aștept să facem primul om de zăpadă în patru pentru că Ella e mai mare și cunoaște, înțelege. Clara nu, dar e frumos să ne jucăm și cu ea în zăpadă, să le plimbăm pe săniuță. Trebuie să prindem zăpadă. Gândim pe pozitiv. De când am născut-o pe Clărița sunt doar pe pozitiv, văd doar partea plină a paharului, atrag energiile pozitive, prosperitate și totul o să fie bine. Deci o să avem om de zăpadă și apoi plecăm în vacanță la cald”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro