Andreea Bălan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat. „Ai dreptate”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat. „Ai dreptate” © Instagram

Andreea Bălan, ce vrei să spui? Frumoasa artistă a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare, fapt ce i-a făcut pe fani să-și ridice semne de întrebare. Iată ce i-a pus pe gânduri pe admiratori!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Artista a ajuns la un succes extraordinar în muzică, atât prin munca și talentul ei, cât și prin caracterul său puternic.

De-a lungul timpului, viața Andreei Bălan nu a fost doar roz. Frumoasa cântăreață a trecut și prin unele momente dificile, cum ar fi cel reprezentat de despărțirea de George Burcea, însă în ciuda greutăților, vedeta a reușit să țină capul sus și să continuie cu zâmbetul pe buze.

Ba mai mult, indiferent de perioadele grele pe care le-a traversat, artista nu și-a pierdut niciodată legătura cu fanii săi. Din contră, Andreea Bălan i-a ținut mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă și le-a povestit despre orice, fără nicio reținere.

Astfel, nu e de mirare că nici admiratorii săi nu o neglijează niciodată. De curând, aceștia și-au ridicat mai multe semne de întrebare după ce artista a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare.

„Să riști e mai bine decât să regreți 💫”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. În timp ce unii dintre ei s-au întrebat despre ce este vorba, alții i-au dat dreptate.

„Interesantă argumentare!!!❤️/ Dacă nu riști in viață, nu ai să câștigi 😉😉😉🤗🤗❤️❤️❤️/ Ai dreptate 👏”, sunt unele dintre comentariile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro