Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, prin intermediul unei piese! „Am crezut în basme”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, prin intermediul unei piese! „Am crezut în basme” © Instagram - arhivă

În plin divorț, Andreea Bălan i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui George Burcea, prin intermediul unei piese. Blondina filmează astăzi clipul și e pregătită să uimească din nou!

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, blondina și-a anunțat fanii că filmează deja un clip pentru o nouă melodie. Desigur, fiind în plin divorț, nu este vorba de o melodie oarecare, ci de una care vine cu un mesaj cu subînțeles pentru George Burcea! 

Diplomată, Andreea Bălan și-a exprimat gândurile și a dezvăluit despre ce o să fie piesa. 

Piesa se va numi „Am crezut în basme” și povestea din spate, desigur, este bazată pe ce a trăit ea alături de tatăl fetițelor sale. Cel puțin, asta a dat de înțeles artista și așa am înțeles și noi, și admiratorii de pe Instagram! 

Mesajul postat de Andreea Bălan

„Azi filmez un nou videoclip, o piesa de suflet despre mine, despre iubire
si despre basme 📽 #AmCrezutInBasme #newvideo”,
 a scris Andreea Bălan pe Instagram.

La scurt timp de la publicarea fotografiei și a mesajului, Andreea Bălan a primit zeci de comentarii. Artista a primit mesaje de încurajare, fanii sperând că astfel o să o ajute să treacă peste această perioadă grea mai ușor. 

„În dragoste nu ai deloc noroc”, „Cu siguranță piesa este cu trimitere către George Burcea” și „Capul sus, Andreea! Va veni soarele și pe strada ta”, au fost câteva dintre comentariile date de internauți la postarea de pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro