VIDEO / Andreea Bălan, mesaj dur pentru cei care o critică. ”Dacă eram axată doar pe carieră nu făceam doi copii”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj dur pentru cei care o critică. ”Dacă eram axată doar pe carieră nu făceam doi copii” © arhiva

Divorțul anului scoate la iveală noi lucruri pentru care atât Andreea Bălan, cât și George Burcea sunt criticați de cei care îi urmăresc la televizor sau în mediul online. Cântăreața a fost aspru judecată că nu și-a dat interesul pentru familia sa, ci că este mult mai interesată de carieră, însă artista a dat cărțile pe față și a spus verde în față tot adevărul pentru a închide gurile rele.

Andreea Bălan și George Burcea sunt persoanejele care stau acum pe prima pagină a tabloidelor, după ce aceștia au anunțat că vor divorța. Separarea dintre cei doi a venit ca un trăsnet pentru toti care le-au apreciat familia, dar și cu multe critici din partea celor care îi urmăresc. Cântăreața a fost acuzată că nu și-a dorit familia, însă adevărul este cu totul altul. 

Andreea Bălan mărturisește că familia este mai presus de orice, iar de fiecare dată a făcut totul pentru a ține legată familia și pentru a-și petrece cât mai mult timp cu soțul, dar și cu cele două fiice. 

”Eu cânt de la 10 ani şi toată viaţa mea am cântat şi am fost pe scenă. Dar lângă muzică eu mi-am dorit o familie. Dacă nu îmi doream şi eram o carieristă înfocată nu făceam doi copii. Dacă eram axată doar pe carieră nu eram cu el, poate nu făceam doi copii, poate nu făceam nunta. Am fost întotdeauna extrem de cumpătată. Dar probabil firea mea, i-a făcut sa creadă că doar asta mă interesează. Trebuie să fii dur în industria asta, că e o industrie a bărbaţilor. Eu am o latură bărbătească mai accentuată”, a ținut artista să precizeze la Xtra Night Show. 

Cea mai marcantă zi din viaţa Andreei Bălan

Ieri s-a împlinit un an de când cântăreaţa era cât pe ce să plece dintre noi, din cauza unui stop cardio respirator, suferit după naşterea celei de-a doua fiice a sa şi a lui George Burcea.

"Este o zi care m-a marcat, psihologic, şi fizic, de atunci n-am mai fost la fel...am trăit într-un an cât alţii în zece, de la naştere, la nuntă...a fost un roallercoaster emoţional greu, pentru că am avut fericirea, apoi iar agonie, iar extaz, iar fericire, iar acum tristeţe.", a mai adăugat cântăreaţa.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro