Andreea Bălan, mesaj subtil pentru George Burcea: ”Va fugi din anumite situații. Va lua decizii nepotrivite”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj subtil pentru George Burcea ”Va fugi din anumite situații. Va lua decizii nepotrivite” © instagram

Andreea Bălan și George Burcea vor ajunge în curând la divorț, dar chiar dacă a afirmat că nu mai are nicio legătură cu actorul, vedeta continuă încă să-i transmită mesaje subtile prin intermediul contului său de socializare.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat, iar în curând vor ajunge la tribunal pentru a divorța. Deja cei doi au luat-o pe drumuri diferite în viață, iar după cum a mărturisit artista, nu a mai fost nicio cale de împăcare între ei, și imediat s-a ajuns în acest punct. 

Acum cântăreța își dedică mai tot timpul fetițelor sale cu care a rămas în casa pe care ea a construit-o, iar George Burcea nu mai locuiește acolo de 2 luni. 

Chiar dacă artista a mărturisit că singura legătura dintre ea și George Burcea mai sunt doar fetițele, se pare că nu se poate rupe prea repede de trecut, astfel că în urmă cu doar câteva minute a postat pe contul său de socializare o imagine cu ea, din ziua în care a avut cununia civilă, iar ceea am am remarcat este faptul că și actorul a postat aproximativ la aceeași oră o imagine cu el, de la ședința foto pentru nuntă. Mesajul fotografiei postate de artistă parcă este transmis subtil pentru George Burcea, de care a spus că are multe răni din trecut nevindecate și din copilăria care nu a fost tocmai cea mai fericită pentru el.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.
De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener.”
, a scris Andreea pe contul său de Instagram. 

Amintim faptul că George Burcea a fost părăsit de tată încă de la o vârstă fragedă, și după cum a afirmat părintele său în direct la Răi da Buni, nici legătura cu mama lui nu a fost foarte bună, acesta fiind nevoit să se descurce singur în viață.

”Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”, a mai continuat mesajul artistei publicat pe pagina sa de socializare. 

Andreea Bălan traversează o perioadă dificilă, deoarece după cum a declarat chiar ea într-un vlog postat pe YouTube, George Burcea a fost cel care i-a afirmat că nu mai are aceleași sentimente pentru ea și că nu-l mai reprezintă statutul pe care îl avea.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro