După separarea de George Burcea, Andreea Bălan și mama sa au nevoie de ajutor: ”Căutăm bărbat...”

+3 click pentru
galerie

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan și mama sa au nevoie de ajutor: ”Căutăm bărbat...” © instagram

Andreea Bălan și George Burcea au pus punct mariajului de doar câteva luni și relației pe care o aveau de aproape 5 ani, iar acum vedeta este nevoită se se descurce singură cu cele 2 fetițe pe care le au împreună. Aceasta are parte și de ajutorul mamei, însă o mână de bărbat nu ar strica, iar Andreea a făcut anunțul. 

Andreea Bălan și George Burcea vor ajunge în curând la divorț, după ce au hotărât ca fiecare să o ia pe drumuri separte, nemaiexistând nicio cale de împăcare. Vedeta este cea care va rămâne cu cele două fetițe: Ella Maya și Clara Maria, iar acum aceasta este nevoită să fie mai tot timpul alături de ele.

Totuși, cântăreața o are alături și pe mama sa care recent s-a mutat cu ea în casă, dar și o bonă care o ajută cu cele mici atunci când ea este plecată la concerte sau la evenimente. 

Chiar și așa, dacă Andreea Bălan este acum și mamă și tată pentru fetițele ei, niciodată nu strică o mână de bărbat, iar într-un vlog publicat pe canalul său de YouTube, artista a anunțat că este ”în căutare” de un bărbat care să o ajute cu mai multe lucruri în casă pe care ea și mama sa nu le pot face, cum ar fi montatul jucăriilor pentru cele mici. 

”Căutam bărbat care să ne monteze lucruri prin casă. Scrieți-mi în comentarii cine este dispus, disponibil, căutăm barbat care să ne ajute în casă să monteze lucruri, biciclete”, a spus Andreea Bălan în timp ce încerca să asambleze o bicicletă și mai multe jucării pentru fetițele sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro