Andreea Bălan, piesă inspirată din viața ei, la un an de când era să moară și în plină despărțire de soț: „M-am resetat ca om”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, piesă inspirată din viața ei, la un an de când era să moară și în plină despărțire de soț: „M-am resetat ca om” © arhiva

Andreea Bălan lansează astăzi prima piesă după scandalul cu George Burcea. Ziua de 4 martie este una importantă pentru vedetă, deoarece astăzi fetița ei cea mică face 1 an de când a venit pe lume, iar tot în aceeași zi, în urmă cu un an, vedeta ” a renăscut” după ce a făcut stop cardio-respirator.

Astăzi este o zi importantă pentru Andreea Bălan. În plin scandal cu George Burcea, încă soțul ei, vedeta lansează astăzi prima sa piesă după ce ea și actorul au anunțat că s-au seperat. Tot în această zi vedeta o sărbătorește pe micuța Clara Maria care împlinește un an de când a venit pe lume, iar ziua de 4 martie are încă un motiv în plus pentru Andreea Bălan, cântăreața a suferit în urmă cu un an de zile un stop cardio-respirator pe masa de operație, iar medicii s-au luptat să o readucă la viață. Perioada a fost una foarte dificilă pentru artistă, urmând ca după riscul de deces să mai fie supusă la alte două operații.

”Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat ca sănatatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară.
Dragii mei, azi de ziua Clăriței, vă ofer melodia “Inimă de fier”, o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea... iar la ea putem ajunge doar dacă întelegem că viața, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubești și ești iubit.” 
, a spus vedeta.

Mai jos puteți să ascultați piesa ”Inimă de fier” inspirată din viața sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro