La un pas să-și piardă viața, însă acum și căsnicia. Andreea Balan, clipe de coșmar în urmă cu un an

+3 click pentru
galerie

La un pas să-și piardă viața, însă acum și căsnicia. Andreea Balan, clipe de coșmar în urmă cu un an © arhiva

Astăzi se împlinește un an de când Andreea Bălan a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Artista a fost la un pas de moarte imediat după nașterea celei de-a doua fetițe. Aceasta a intrat în stop cardio-respirator, însă medicii au reușit să o salveze. 

Andreea Bălan traversează acum o perioadă grea în viața sa, mariajul cu George Burcea, tatăl celor două fetițe pe care le au împreună, este pe cale să se oprească aici, după cum a confirmat chiar artista în urmă cu doar câteva zile. Dacă acum aceste zile sunt decisive pentru cântăreață, în urmă cu un an de zile artista a trecut prin cumpăna vieții ei, a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație. 

Când trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața sa, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. După ce a născut-o pe Clara Maria, fiica ei cea mică, vedeta a intrat în stop cardio-respirator. Inima ei s-a oprit pentru câteva momente, însă medicii au resuscitat-o și au reușit să o readucă la viața. Perioada a fost una critică pentru vedetă, urmând ca ulterior să mai facă alte două operații în urma complicațiilor apărute. Atunci George Burcea a fost alături de artistă și a ajutat-o să treacă peste cea mai urâtă perioadă din viața sa.

După mai mult timp de la operație, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit într-o nuntă de poveste ce a avut loc în luna septembrie, însă acum, după doar câteva luni, cei doi urmează să divorțeze. În presă au apărut mai multe zvonuri legate de mariajul celor doi care este pe care să se destrame, iar artista a confirmat totul printr-o postare de pe pagina sa de socializare.

George Burcea a fost prins drogat la volan și se pare că acesta este unul dintre motivele ce vor duce la divorțul dintre cei doi. Momentan niciunul dintre ei nu a spus cu exactitate cauza separării, dar într-o postare Andreea Bălan a afirmat că actorul este cel care nu își mai dorește familia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro