Andreea Bălan, reacție acidă după despărțirea de George Burcea. ''Nu vă mai dați cu părerea''

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, reacție acidă după despărțirea de George Burcea. ''Nu vă mai dați cu părerea'' © Instagram

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea ține primele pagini ale ziarelor de zile bune. Chiar și așa, cei doi se feresc să facă mai multe declarații în acest sens.

Pentru că amândoi sunt persoane publice, este firesc ca oamenii să fie interesați de viața lor, iar subiectul despărțirii este unul dintre cele mai arzătoare, în această perioadă, în lumea mondenă. Chiar dacă oamenii și fanii fac tot felul de speculații, Andreea Bălan și George Burcea se feresc să spună lucrurilor pe nume.

Ba chiar artista a părut destul de deranjată din cauza discuțiilor aprinse pe tema separării sale de soț. Tot fără să dea mai multe detalii, Andreea Bălan s-a rezumat să posteze un mesaj destul de acid în mediul online, acolo unde precizează că i-ar plăcea ca oamenii să nu-și mai dea cu părerea pentru că nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat.

De asemenea, artista a ținut să le răspundă celor care au acuzat-o că pune mai mult accentul pe carieră decât pe familie.

''Dacă era doar cariera cea mai importantă nu făceam doi copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om. Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți. Nu știe nimeni ce este în sufletul meu și ce a fost'', este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Andreea Bălan, mamă cu normă întreagă

Și pentru că perioada prin care trece este una delicată, Andreea Bălan a decis să încerce să uite mai ușor totul cu ajutorul fetițelor sale. Artista petrece mult timp cu micuțele ei, pentru a face lucrurile să fie mai simple. Ba chiar astăzi a preparat și o prăjitură cu Ella, spre marea bucurie a micuței.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro