Ce face George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat toate zvonurile din presă: ”Vă rog să vă potoliți”

+3 click pentru
galerie

Ce face George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat toate zvonurile din presă: ”Vă rog să vă potoliți” © arhiva

Andreea Bălan a confirmat toate zvonurile privind informațiile apărute în presă în ultimele zile despre mariajul ei cu George Burcea. În timp ce artistă trece printr-o perioadă grea, dar încearcă să mascheze acest lucru prin muncă, George Burcea apare zâmbitor pe pagina de socializare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns într-un punct dificial al mariajului lor care se pare că se apropie de final. După ce în ultimele zile au apărut mai multe informații în presă referitoare la divorțul dintre cei doi, dar și la consumul de droguri ale actorului, astăzi vedeta a confirmat toate zvonurile spunând că totul este adevărat. 

În timp ce Andreea Bălan a ținut să le transmită fanilor care este, de fapt, situația dintre ea și tatăl fetițelor sale, George Burcea a postat în urmă cu doar câteva zile un mesaj tranșant pentru toți cei care îl judecă și care îl acuză pentru faptele pe care le-a făcut. 

George Burcea și-a rugat toți ”admiratorii” care sunt interesați de viața sa personală să părăseacă pagina de socializare sau să îl urmărească doar în scop profesional. ”Hellooo. Vă rog să vă potoliti cu mesajele astea. Când am facut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc.... Învățați să apreciati alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate...nu rahaturi de presa și alte bazaconii. Cei care nu vor sa mai stea pe pagina mea...exista un buton de unfollow..apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională să ramana daca vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție.”, a scris actorul.

În timp ce Andreea Bălan încearcă să mascheze suferința din această perioadă prin muncă, George Burcea apare pe pagina sa de socializare zâmbitor ca și cum nimic nu s-a întâmplat. 

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună, iar în toamna anului trecut au făcut nunta într-un cadru de poveste. Se pare acum că povestea lor este aproape de final... 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro