Andreea Bălan, schimbare radicală după cea mai grea perioadă din viața ei: „Văd mereu partea plină a paharului”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, schimbare radicală după cea mai grea perioadă din viața ei: „Vad mereu partea plină a paharului” © arhiva

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Vedeta este o femeie împlinită și fericită, are acasă un soț iubitor, dar și două fiice de care cu greu se poate despărți. Cântăreața a trecut prin clipe dramatice, în martie, la nașterea celei de-a doua fetițe, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. 

Andreea Bălan a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa, în urmă cu doar câteva luni. La începutul lunii martie, vedeta a mers la spital pentru a-i da naștere celei de-a doua fetițe, dar operația de cezariană a luat altă întorsătură. Totul s-a complicat, iar vedeta a avut parte de un stop-respirator. Medicii au readus-o la viață, însă ceea ce a urmat după a fost groaznic pentru vedetă. Complicațiile au apărut, iar celebra cântăreața a mai fost nevoită să îndure încă două operații grele. 

Acum, vedeta vede viața cu totul altfel. Se bucură mai mult de lucrurile simple și dedică mai mult timp oamenilor importanți din viața sa: ”De când s-a născut Clărița și am trecut prin acea experiență negativă, văd totul într-o lumină pozitivă și văd mereu partea plină a paharului. Zâmbesc din orice și mă bucur de fiecare lucru mic care mi se întâmplă. Folosesc doar afirmații pozitive, iar gândurile mele sunt numai despre reușite și lucruri frumoase. Cred foarte mult în legea atracției și dacă ne antrenam mintea să fim mereu pozitivi, vom atrage numai lucruri bune.”, a scris artista pe contul său de socializare. 

S-a căsătorit! 

În martie, aflându-se pe patul de spital, vedeta s-a gândit că ar trebui să-și unească destinul cu George Burcea și în fața lui Dumnezeu. Zis și făcut. Peste doar 6 luni, în septembrie, cei doi au avut parte de o nuntă de poveste la unul dintre cele mai luxoase resturante din centrul Bucureștiului. Petrecerea a durat până dimineață, iar invitații s-au bucurat din plin de atmosfera incendiară și de preperatele gustoase pregătite special pentru evenimentul magic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro