Andreea Bălan și George Burcea se reunesc de dragul fetițelor. Ce au decis cei doi, în plin divorț

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea se reunesc de dragul fetițelor. Ce au decis cei doi, în plin divorț © Instagram

O despărțire este mereu grea, dar devine și mai grea în contextul în care la mijloc sunt implicați și niște copii. Se pare, însă, că deși nu mai există nicio șansă pentru relația lor, Andreea Bălan și George Burcea continuă să își prioritizeze fetițele, care sunt și motivul pentru care se vor reuni, în plin scandal.

Chiar dacă divorțează, Andreea Bălan și George Burcea trebuie să se intersecteze la un moment dat. Se pare că acest lucru se va întâmpla luni, pe 9 martie, atunci când cei doi se vor întâlni pentru ruperea turtei mezinei lor, Clara.

Conform Libertatea, Andreea și George vor merge la casa nașilor Monica Davidescu și Aurelian Temișan, acolo unde va avea loc un eveniment restrâns, pe fondul clipelor tensionate traversate de cei doi.

Andreea a încercat să își salveze căsnicia

În apariția ei la „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a povestit cum a încercat ea să își salveze căsnicia. Printre metodele la care a apleat s-a numărat și o dorință de a merge împreună la terapie de cuplu, doar că nu a avut sorți de izbândă.

„Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare dată am încercat… ”uite familia, uite ce minunați suntem împreună”. Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult că a deschis o traumă singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a precizat Andreea Bălan.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a serbat ziua de naștere a fiicei sale, Clara, care a împlinit un an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro