FOTO / George Burcea, dovada că este alături de fiicele sale. Prima imagine postată după mesajul tranșat de pe internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / George Burcea, dovada că este alături de fiicele sale. Prima imagine postată după mesajul tranșat de pe internet © instagram

Andreea Bălan și George Burcea trec prin momente dificile din toate punctele de vedere. Cei doi sunt deja separați, iar în cel mai scurt timp vor divorța. Anunțul a fost făcut public atât de cântăreață, dar și de actor pe paginile lor de socializare.

Chiar dacă în acestă perioadă amândoi sunt criticați că nu au făcut mai multe pentru a ține familia legată și pentru a nu se ajunge în acest prag, se pare că problemele sunt destul de serioase și nimic nu mai poate schimba decizia luată. 

Actorul este acuzat că și-a părăsit familia și copiii, iar ieri a avut o replică dură pentru toți cei care l-au criticat în ultima perioadă, însă astăzi a venit și cu dovada. 

George Burcea a postat în urmă cu puțin timp o fotografie alături de Ella Maya, fiica sa cea mare pe care o are împreună cu Andreea Bălan. Imaginea este foarte emoționantă, actorul își ține fetița în brațe, iar micuța Ella l-a impresionat cu un zâmbet sincer. Fanii au reacționat imediat, iar fotografia a strâns în doar câteva minute peste 9000 de aprecieri. 

Ce spunea George Burcea despre îndepărtarea de fete

George Burcea a mărturisit în mesajul tranșant postat că este alături de fetele lui chiar dacă nu mai locuiesc împreună, iar acest fapt se pare că este adevărat. 

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitãțile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.
- Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?”
, a fost doar o mică parte din mesajul actorului. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro