Andreea Bălan, îngrijorată pentru viața fetițelor sale după divorțul de George Burcea. ”Mă doare”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, îngrijorată pentru viața fetițelor sale după divorțul de George Burcea. ”Mă doare” © captura video

Andreea Bălan trece prin clipe dificile de când a anunțat separarea de George Burcea, tătăl fetițelor ei. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separare în urma problemelor apărute în ultima perioadă, însă artista are un mare regret, faptul că Ella Maya și Clara Maria nu își vor avea părintele aproape la fel ca înainte. 

Andreea Bălan a decis să facă lumina în tot ceea ce a apărut în presă în ultima vreme, mai exact faptul că ea și George Burcea vor divorța. Din păcate toate zvonurile sunt adevărate, iar cei doi soți vor ajunge în curând la divorț, după cum a declarat artista la Xtra Night Show.

Chiar dacă trece printr-o perioadă grea acum, Andreea încearcă să fie alături de fiicele ei și acestea să nu simtă lipsă de nimic, deși durerea este foarte mare, iar momentan cele mici nu conștientizează ce se întâmplă cu cei doi părinți. 

Artista, cea care și-a dorit dintotdeauna copii, știe că divorțul dintre ea și tatăl fetițelor le va provoca acestora o imensă durerea, iar viața lor se va schimba în totalitate, iar printre regretele căsniciei eșuate, acesta este unul dintre cele mai mari: ”Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată. Când un copil crește fară un parinte în casă degeaba parintele ăla vine odata pe săptămâna sau de 5 ori pe săptămâna. Nu, părintele ăla nu mai locuiește în casă. Fetele vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele și ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie și asta mă doare Poate nu vom mai avea Crăciunul împreună, sărbători împreună și lucrul ăsta mă doare, iar asta e apăsarea oricărei femei divorțate”, a spus Andreea Bălan la Antena 1. 

George Burcea, probleme ascunse de comportament

Andreea a simţit că ceva nu este în regulă cu soţul şi tatăl copiilor ei, însă nu a putut afla la timp ce probleme el, și mai mult, a refuzat terapia.

"În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut.", a mai adăugat cântăreaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro