Andreea Bălan şi George Burcea şi-au spus adio? Semnele care aruncă lumea mondenă în aer! "Femeile puternice sunt obositoare"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi George Burcea şi-au spus adio? Semnele care aruncă lumea mondenă în aer! "Femeile puternice sunt obositoare" © arhivă

Şoc în lumea mondenă! Pare-se că, toate semnele indică o despărţire... Şi nu în cazul oricui! Andreea Bălan şi George Burcea sunt la un pas de divorţ? Ei bine, avem detalii uimitoare!

Relaţia dintre Andreea Bălan şi George Burcea este, în ochii tuturor, un adevărat exemplu. Admiratorii blondinei au urmărit pas cu pas evoluţia relaţiei lor, întregirea familiei şi nu putem să nu amintim de nunta spectaculoasă pe care au organizat-o până la cel mai mic detaliu.

Doar că, în Paradis mai apar şi probleme din când în când... Încă de zilele trecute în mediul online au apărut zvonuri legate de presupusul divorţ dintre cei doi.

Toată lumea a început să fie ochii în patru! Andreea Bălan a şters comentariile lui George Burcea de pe contul ei de socializare, i-a dat unfollow şi, ca să explice situaţia, credem noi, a postat şi un mesaj... uau!

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris blondina pe social media.

Postarea Andreei Bălan reprezintă, de fapt, ce s-a întâmplat între ei? Momentan, totul rămâne pus sub semnul întrebării. 

Rămâneţi pe Spynews.ro pentru a afla ultimele informaţii din acest caz!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro