Cum a reuşit Andreea Bălan să treacă peste hopurile vieţii: "În spatele zâmbetului meu, a fost mereu un suflet avariat"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan a trecut peste toate hopurile vieţii! "În spatele zâmbetului meu, a fost mereu un suflet avariat" © Instagram

Andreea Bălan se află în topul celor mai bune cântăreţe de la noi din ţară. Mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de energie, puţini sunt cei care ştiu problemele prin vedeta a trebuit să treacă de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a devenit mai puternică şi nu a renunţat niciodată! 

Andreea Bălan este fără doar şi poate întruchiparea omului puternic. Artistă consacrată, cu o voce uluitoare, blondina a fost dintotdeauna cu zâmbetul pe buze, indiferent de hopurile pe care viaţa i le-a aruncat în cale. 

Este foarte dedicată fanilor ei şi postează mereu fotografii pe contul de Instagram, ţinându-i la curent cu tot ceea ce face. Aşa a făcut şi acum, când, pe lângă filmuleţul pe care l-a postat, a ales să scrie un text prin intermediul căruia a reuşit să emoţioneze pe toată lumea.

Blondina a recunoscut că întotdeauna a încercat să fie puternică şi să fie un model pentru cei din jur, autodepăşindu-se pe sine. Este de părere că toate piesele cu mesaj trist pe care le scoate i se potrivesc de minune, relatând starea prin care trece în momentul respectiv, dar şi anumite amintiri legate de copilăria nu tocmai uşoară, pe care a avut-o. 

"Fiind un artist energic și plin de viață, se spune că mă reprezintă show-urile, coregrafiile și piesele vesele dar... în spatele zambetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie cu un bagaj emoțional complex, care și-a dorit iubirea celorlalți. De aceea m-am autodepasit constant, am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire.", a scris ea. 

De asemenea, vocea ei transmite o emoţie diferită atunci când cântă despre propriile trăiri, iar ultima piesă a fost despre puterea de a merge mai departe, indiferent de cât de rău doare. 

"Sufletul meu a fost și va fi mereu pe piesele triste și cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emoții atunci când cant versuri în care mă regăsesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cât de tare doare..", a completat artista. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro