VIDEO / Andreea Bălan are toate motivele să fie fericită. Mezina familiei a făcut primii pași

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Bălan are toate motivele să fie fericită. Mezina familiei a făcut primii pași © arhiva

Andreea Bălan trăiește o perioadă frumoasă din viața ei. De când și-a îndeplinit visul și are familia la care a visat, cântăreața se bucură pe zi ce trece de momentele pe care cele două fetițe i le oferă. Acum, artisa are un alt motiv de bucurie, Clara Maria a făcut primii pași.

În urmă cu 11 luni Andreea Bălan aducea pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță ce poartă numele Clara Maria. Fetița a primit nota 10 la naștere, însă Andreea Bălana a trecut prin cea mai grea perioadă imediat după ce micuța s-a născut. 

Artista a intrat în stop cardio-respirator, iar câteva momente inima artista a încetat să mai bată. Medicii au făcut eforturi mari pentru a o readuce la viață, iar acum artista se bucură pe zi ce trece de fetițele sale. 

Cântăreața are motive de fericire alături de cele două minuni din viața sa, însă de curând se poate bucura și mai mult de ceea ce mezina familiei face. Clara Maria, care în curând va împlini un an, a făcut primii pași din viața sa, iar cântăreața este în al noulea cer.

Dacă în urmă cu puțin timp spunea că nu a reușit să imortalizeze momentul, ei bine în această seară cea mică i-a făcut din nou o bucurie mamei sale, a mers preț de câteva momente, iar Andreea a filmat tot și a urcat înregistrările și pe contul său de Instagram. 

Andreea Bălan a arat-o pe cea mică în timp ce mergea prin casă, dar și în timp ce se juca cu Ella, prima fetiță care are deja trei ani.

Cântăreața are o familie frumoasă, iar în anul 2019 ea și George Burcea au ales să facă nuntă. Cei doi s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, atunci când au făcut și botezul celei mici. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro