Andreea Bălan, ”vandalizată” în propria locuință. Cine a fost faptașul

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, ”vandalizată” în propria locuință. Cine a fost faptașul © arhiva

Viața Andreei Bălan s-a schimbat de când au venit pe lume cele două fetițe ale sale și ale lui George Burcea. Dacă până acum Andreea avea toate lucrurile bine puse la punct, de când cele mici au apărut abia dacă mai reușește să-și țină obiecte persoanele în ordine.

Andreea Bălan trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După ce a dat naștere a două fetițe, artista are parte de clipe magice alături de ele, dar și de George Burcea. 

Mereu disciplinată și atentă la orice mișcă, Andreea Bălan acum se pare că este pusă la punct de cele mici. Ella Maya, dar și Clara Maria abia dacă îi mai pot lăsă din lucrurile mamei lor în ordinea în care aceasta le lasă, deoarece le iau și le duc prin toată casa. 

Așa s-a întâmplat recent, atunci când Andreea Bălan le-a povestiti fanilor și le-a aratăt imagini de pe ”câmpul de luptă”. Cele mici i-au luat machiajele și produsele cosmetice și nu se știe dacă le va mai găsi pe toate, pentru că cele mici au mare grijă să le ascundă destul de bine.

”S-au terminat zilele când eram doar eu cu mine. M-au vandalizat”, le spune artista fanilor ce o urmăresc pe contul său de socializare. 

Chiar și așa, Andreea Bălan trăiește momentele pe care le-a visat dintotdeauna, să aibă o familie și toate lucrurile să fie bune în viața. 

În luna martie a anului trecut, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii, intervenție complicată peste care a trecut cu greu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro