Andreea Bălan, probleme la întoarcerea în ţară. Cântăreaţa a trebuit să aştepte în aeroport

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, probleme la întoarcerea în ţară. Cântăreaţa a trebuit să aştepte în aeroport © arhiva

Andreea Bălan s-a întors din luna de miere în care a fost împreună cu Gerge Burcea, dar și cu cele două fetițe. Dacă pentru ei vacanța nu a început tocmai bine, iată că nici finalul nu s-a terminat tocmai precum artista s-a aștepta. Bagajele cu care trebuiau să se întoarcă au fost pierdute. 

Andreea Bălan s-a întors în urmă cu doar câteva zile din vacanța din Mauritius în care a fost alături de George Burcea, dar și de cele două fetițe: Ella Maya și Clara Maria. Pentru cei patru vacanața nu a început tocmai cum aceștia voiau să fie, deoarece mezina familiei a suferit de entrocolită, fapt pentru care au ajuns la spital unde au dat nu tocmai peste niște condiții foarte bune. 

După incidentul petrecut cu cea mică, Andreea și George au avut parte de mai multe zile în care au vizitat locuri pe care și-au dorit de mult timp să le vadă, însă au trebuit să aibă grijă și de cele mici, deoarece nu au avut ajutorul nimănui apropiat în această vacanță. 

Atunci când s-au întors înapoi în România, peripețiile nu s-au încheiat, iar Andreea Bălan și George Burcea au rămas fără câteva bagaje cu care au venit din Mauritius. 

”Ne-au pierdut bagajele! Stăm de o oră cu copii în aeroport, am făcut și plângere!”, a povestit Andreea Bălan fanilor ce o urmăresc pe canalul său de YouTube. 

Andreea Bălan și George Burcea se bucură de una dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019 într-o nuntă de poveste la care au luat parte doar prieteni și invitați de seamă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro