FOTO / Andreea Bălan şi-a uimit fanii. Ce schimbare uluitoare de look şi-a făcut cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Bălan şi-a uimit fanii. Ce schimbare uluitoare de look şi-a făcut cântăreaţa © Instagram

Face ce face şi iar reuşeşte să-i lase pe toţi cu gura căscată. De curând, Andreea Bălan a hotărât să îşi facă o altă schimbare de look, iar fanii au rămas uimiţi de alegerea artistei.

Andreea Bălan nu se mai satură de vacanţă! Dacă la începutul şederii în Mauritius artista a trecut prin clipe de coşmar atunci când una dintre fiicele sale a ajuns pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate, acum că micuţa Clara se simte din ce în ce mai bine, întreaga familie se bucură de minunăţiile pe care le oferă destinaţia. 

Pe lângă fotografiile de senzaţie realizate în vacanţă, cele mai multe dintre ele alături de superbele sale fiice, Ella şi Clara, Andreea Bălan a reuşit să îşi surprindă admiratorii cu o schimbare spectaculoasă de look. Este cunoscut faptul că artista este o femeie care nu spune "nu" provocărilor, drept urmare, cântăreaţa nu a stat pe gânduri şi şi-a vopsit părul într-o nuanţă deosebită, şi anume într-un roz pudrat.

Cântăreaţa le-a arătat fanilor noua transformare prin intermediul reţelelor de socializare, iar internauţii au fost foarte încântaţi de idee.

Andreea Bălan este nedezlipită de familia sa

În familia Andreei Bălan există o armonie deplină. Vedeta este ataşată în aceeaşi măsură de soţul şi fiicele sale, drept urmare micuţele îi însoţesc şi în vacanţă. Chiar dacă face unele sacrificii pentru mezină, cântăreaţa îşi îndeplineşte cu drag rolul de mămică.

„Clărița vrea să fie mereu purtată în brațe și chiar dacă uneori mă doare spatele, o țin în brațe pe cât posibil, deoarece știu că va crește mare foarte repede și abia ne va mai da câte un pupic😄🤗❤️🌈😘", a scris Andreea pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro