Problema cu care Andreea Bălan se confruntă, cu micuța ei, Clara. Vedeta a împărtășit tot

+3 click pentru
galerie

Problema cu care Andreea Bălan se confruntă, cu micuța ei, Clara. Vedeta a împărtășit tot © Instagram

Rolul de mămică îi priește de minune Andreei Bălan, care este absolut topită după fiicele ei și ale lui George Burcea. Există și niște părți mai puțin pozitive ale experienței materne, așa cum chiar ea a împărtășit pe rețelele de socializare.

Pentru Andreea Bălan, cel mai important lucru este să trăiască fiecare moment. De înțeles, având în vedere că a fost, la propriu, la un pas de a muri, atunci când a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operație, în timpul cezarienei.

Andreea Bălan, problemele rolului de mămică

Aflată în luna de miere, alături de soț și cele două fetițe, Andreea Bălan a dezvăluit că mezina ei, Clara, iubește să fie luată în brațe peste tot, doar că asta îi cam provoacă dureri de spate câteodată. Dar nu-i bani: artista își ține cu drag fetița în brațe, cu gândul la ziua în care Clara va fi prea mare pentru a mai putea face asta.

„Clărița vrea să fie mereu purtată în brațe și chiar dacă uneori mă doare spatele, o țin în brațe pe cât posibil, deoarece știu că va crește mare foarte repede și abia ne va mai da câte un pupic😄🤗❤️🌈😘 PS - căutați maimuța in poză🐒”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și familia ei se află în luna de miere în Mauritius. Au avut parte și de momente delicate, după ce Clara a făcut enterocolită, iar medicii au fost nevoiți să o anesteziese pentru a-i administra un tratament.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro